Τμήμα Service

Service.1
 
Αξιότιμοι πελάτες,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το τμήμα Service της εταιρείας μας
θα παραμείνει κλειστό από 1/08/2014 έως 20/08/2014 και από 25/08/2014 έως 29/08/2014.

 

Συμβόλαια υποστήριξης

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και ενημερωθείτε για τη νέα διαδικασία παροχής τεχνικής υποστήριξης (Geotech Support), από τα στελέχη της εταιρείας μας αποκτώντας «Κωδικό Πελάτη» για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας.

Περισσότερα...

Επισκεφτείτε το νέο e-shop της Geotech

Eδώ και λίγες μέρες είναι πλέον σε λειτουργία το νέο e-shop της Geotech. Επισκεφτείτε το και κάνετε τις αγορές σας σε γεωδαιτικό εξοπλισμό, παρελκόμενα και αναλώσιμα σε εξαιρετικές τιμές.

Αποτελέσματα ΕΣΠΑ 2007-2013

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τη δράση "Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013".

Για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε ΕΔΩ.

Νέο συμβόλαιο συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης για το HEPOS

 

Την Τετάρτη 30/5/2012 η Trimble υπέγραψε με την ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ νέο τριετές συμβόλαιο για την συντήρηση και τεχνική υποστήριξη του ελληνικού συστήματος εντοπισμού HEPOS. Η Geotech ως αντιπρόσωπος της Trimble στην Ελλάδα και την Κύπρο παρέχει την τεχνογνωσία της και το ανθρώπινο δυναμικό στην Trimble για την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών στα πλαίσια του νέου συμβόλαιου.

 

HEPOSantenna

Περισσότερα...

Νέο γραφείο της Geotech ΕΠΕ στη Θεσσαλονίκη

New Picture

H Geotech από τον Μάρτιο του 2012 εδραίωσε την παρουσία της στην Βόρεια Ελλάδα, με νέο γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Με τη λειτουργία του νέου γραφείου διασφαλίζουμε την άμεση επικοινωνία μας με τους συναδέλφους μηχανικούς που δραστηριοποιούνται στο νομό αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. 

Περισσότερα...

Θέλετε να γίνουμε φίλοι?

Δημιουργήσαμε ένα νέο profile στο facebook, με όνομα Geotech Trimble με την πρόθεση να "γίνουμε φίλοι". Στη σελίδα αυτή δεν θα ανακυκλώσουμε πληροφορίες προιόντων, τεχνικά φυλλάδια και στοιχεία επικοινωνίας. Ανεβάζουμε συνεχώς νέα video, συμβουλές και χρησιμες διαδικασίες για την καλύτερη αξιοποίηση του εξοπλισμού σας.

FFb

Περισσότερα...

Trimble Survey Team – Μπες στην ομάδα!

TSTbanner 728x90

Μια ακόμα καινοτομία υποστήριξης από την Trimble!

Γίνε μέλος της πιο εξειδικευμένης ομάδας. Το Trimble Survey Team απευθύνεται σε μηχανικούς που έχουν επενδύσει σε εξοπλισμό Trimble. Τα εγγεγραμμένα μέλη του Trimble Survey Team αποκτούν πρόσβαση σε ειδικό περιεχόμενο υποστήριξης, forum χρηστών και ειδικές προσφορές.

Περισσότερα...

Δίκτυο σταθμών αναφοράς Geotech Ε.Π.Ε.

Η εταιρεία μας  εχει εγκαταστησει ιδιωτικους σταθμους αναφοράς καλυπτοντας έτσι κατά τόπους ανάγκες παροχής διαφορικών διορθώσεων. Μέχρι τωρα οι σταθμοί λιετουργούν σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Αγρίνιο και Καρδίτσα παρέχοντας δεδομένα σε πραγματικό χρόνο ή για εκ των υστέρων επεξεργασία.

Οι συντετγμένες των σταθμών αναφοράς, προκύπτουν μετά από συνόρθωση με τους γειτονικούς σταθμούς HEPOS.

Περισσότερα

Εξελίξεις στον Δορυφορικό Εντοπισμό

Τρείς είναι οι σημαντικότερες εξελίξεις στον δορυφορικό εντοπισμό που αναμένεται να επηρεάσουν τον τρόπο μέτρησης τα επόμενα χρόνια. Αυτές είναι ο εκσυγχρονισμός του συστήματος G.P.S, το σύστημα Glonass και το σύστημα Galileo. Επιπλέον η Ιαπωνία σε συνεργασία με την Αυστραλία (QZSS, MSAS), η Κίνα (Beidou, Compass, SNAS) και η Ινδία (IRNSS, GAGAN) έχουν ήδη εμπλακεί στην ανάπτυξη δορυφορικών συστημάτων εντοπισμού και αναμένεται να αποκτήσουν συμμετοχή στις εξελίξεις.

Περισσότερα

Untitled-3
fbtwinyoutube

online shop 2 small